Roads

 

Imagineu la carretera més llarga del món. Us atreviu a construir-la? Per a superar el repte haureu de fer servir totes les peces! Primer la construïu i després la podreu fer servir per jugar amb els cotxes!

Un joc cooperatiu per a tota la família amb més de 1000 carreteres diferents per imaginar.

  • Il·lustració Canseixanta
  • Edat de 6 a 106 anys
  • Material Paper i cartró reciclat
  • Packaging Caixa de cartró rígid
  • Mides 27 x 71 cm.
  • Mides caixa 24 x 24 x 8 cm.
Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox! Cluck, cluck! The fox!