Climb the mountain

Hi havia una vegada… una muntanya altíssima que mai ningú havia pogut coronar. Sigues el primer alpinista que aconsegueix fer el cim!

L’objectiu, ser el primer a fer el cim. Es juga per torns, els daus ens indicaran el nombre de peces que podem afegir a la muntanya, quantes caselles pot avançar l’alpinista i si s’activen, o no, alguns dels animals perillosos que viuen a la muntanya. Per a fer el camí necessitarem provisions, trobarem espais de descans que ens ajudaran a seguir amb més energia.

L’obertura de camins que porten al cim és un objectiu comú i totes les jugadores els podran utilitzar, però només una d’elles arribarà primer al cim gràcies a una bona estratègia, una correcta gestió dels recursos i l’atzar del dau.

Un joc on es treballa l’orientació espacial, la presa de decisions i la necessitat d’establir pactes. Ideal per a jugar en grup de fins a 5 persones, amb una durada aproximada de 50 minuts.

Un joc d’estratègia i pactes on cal construir conjuntament un camí fins al pic, gestionar bé els recursos, superar els perills i fer el cim. Un joc sostenible.

https://londji.com/ca/jocs/climb-the-mountain.html

climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji climb the mountain, family game, canseixanta & londji